Obavila sam mamografski pregled u Poliklinici Čavka. Jako ljubazno i stručno osoblje, jako ljubazan liječnik. Nema čekanja, usluga vrhunska. Svima preporučujem!

Mr.sc.Igor Skljarov, Medicinski voditelj za Affideu Hrvatska na radiološkom kongresu u Beču

Mr.sc.Igor Skljarov, Medicinski voditelj za Affideu Hrvatska na radiološkom kongresu u Beču

16/03/2017

U Beču je početkom ožujka održan još jedan 'Europski kongres radiologije'

 

Ono što Affideu čini je izvrsnost odražavajući se u svakom koraku našeg poslovanja. No izvrsnost u edukaciji našeg medicinskog osoblja kao i svakom pojedinom postupku, posebice kad je u pitanju sigurnost naših pacijenata na prvome je mjestu.

 Ove godine, od 01. do 05. ožujka u Beču je održan još jedan sastanak radiologa - ECR (European congres of radiology) Europski kongres radiologije kao najbitniji i najprestižniji europski kongres u ovoj djelatnosti. Ovdje se susreću i spajaju svi segmenti radiologije, od postupaka do uređaja pa sve do radioloških društava, kako inženjera tako i društva specijalista radiologa a dio svega bila je i Affidea.

Ovaj paneuropski kongres ponudio je brojne teme iz cijele radiologije pozivajući sudionike da uđu u šaroliki radiološki svijet nazvan 'The flower gardens of radiology’ sudjelujući u raznim radionicama, predavanjima i seminarima koji je naravno i nama, kao vodećem europskom pružatelju usluga u radiologiji neizmjerno bitan.

Dose Excellence program se postupno implementira kroz Affideine centre, uz stalnu edukaciju, procjenu i nadogradnju postupaka cjelokupnog tima, koji su uostalom i na ovom kongresu djelom demonstrirani. 

Na primjer, usporedba razina doza te procjena kvalitete slike između centara, zatim usporedba CT snimanja u 27 odjela u 9 zemalja uključujući 12 različitih CT modela uređaja od tri dobavljača.

 

Kao predstavnik Affideinog hrvatskog tima bio je naš cijenjeni radiolog iz Affidee Čavka, mr.sc.Igor Skljarov, koji je ujedno i medicinski voditelj za Affideu Hrvatska, sudjelujući tako na radionici i seminaru za sudionike Affideinog 'Dose excellence programa'.

 

Još jednom smo dokazali da smo, uvodeći jedinstvene i velike postupke te djelujući kao pioniri ovakvih medicinskih programa, vodeći paneuropski pružatelj usluga u radiologiji a najviše nas raduje to što je sve prvenstveno u korist pacijenata čije pitanje sigurnosti mora uvijek ostati neupitno.

Zakažite termin
Nudimo mogućnost brzog zakazivanja pregleda u dva grada u Hrvatskoj - u Splitu i Zagrebu..
Odgovori na Vaša pitanja o snimanjima na MR-u, CT-u, ultrazvuku, rendgenu, mamografiji te zubima i čeljusti.