Ovo je doktor u pravom smislu riječi. Dr.Skljarov je zainteresiran, ohrabruje i iImate osjećaj da ste mu jedini pacijent. Sve će učiniti da riješi vaš problem. Preporučam ga i drugima :)

Produžen ugovor sa HZZO-om za MR i CT dijagnostiku!

Produžen ugovor sa HZZO-om za MR i CT dijagnostiku!

10/04/2017

Ugovorna ustanova HZZO-a za MR i CT!

 

Nastavno na naš ugovor sa Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje (HZZO) s početkom travnja, isti ugovor je produžen.

Radi se o ugovoru za obavljanje dviju dijagnostičkih pretraga - magnetske rezonancije (MR) i kompjutorizirane tomografije (CT).

Magnetsku rezonanciju (MR) moguće je dogovoriti u našim poliklinikama u Zagrebu i Splitu dok je snimanje kompjutoriziranom tomografijom (CT) moguće obaviti samo u Splitu, u Poliklinici Kalajžić.

Sretni smo da pored ugovora sa mnogim privatnim zdravstvenim osiguravajućim kućama, možemo našim pacijentima pružiti i dodatnu mogućnost obavljanja usluga putem državnog osiguranja, barem za ove dvije dijagnostike koje su naime i najveći problem budući se na termin za ista snimanja čeka jako dugo.

Radi se o određenom broju pregleda pa popunjavanje termina nažalost ne traje dugo no nadamo se da ovim ugovorom ipak rasterećujemo bolnice i pritom pružamo pacijentima priliku da ista snimanja obave u kraćem roku te da im snimanje prođe najugodnije i najsigurnije moguće.               

U našim poliklinikama, po završetku snimanja pacijent dobiva CD sa snimkama a nalaz se podiže naknadno no očitanje je gotovo unutar nekoliko dana. Nalaze je moguće podići u toku cijelog radnog dana odnosno od ponedjeljka do petka od 7 – 20 sati.

 

Za sva pitanja, konzultacije i savjete kao i narudžbe za ista snimanja putem HZZO uputnica slobodno nam se obratite!

 

Kontakt: /kontakt

 

Više o pretragama:

MR- /MR - snimanje

CT- /CT - snimanje

Zakažite termin
Nudimo mogućnost brzog zakazivanja pregleda u dva grada u Hrvatskoj - u Splitu i Zagrebu..
Odgovori na Vaša pitanja o snimanjima na MR-u, CT-u, ultrazvuku, rendgenu, mamografiji te zubima i čeljusti.