10. veljače 2022.

Napredna digitalizacija kao imperativ boljeg i bržeg poslovanja u Affidei

Affidea danas pušta u rad novo rješenja HRIS - Oracle Fusion Cloud za upravljanje ljudskim kapitalom (HCM). Riječ je o digitalnoj Platformi Oracle Cloud HCM koja će uvelike pridonijeti većoj učinkovitosti te brzini i kvaliteti rada naših djelatnika.

Platforma Oracle Cloud HCM – HRIS – Oracle Fusion Cloud za upravljanje ljudskim kapitalom (HCM)

Affidea lansira novo HR rješenje za povećanje operativne učinkovitosti te poboljšanje radnog iskustva svojih zaposlenika. Redovito pratimo zbivanja u svijetu digitalizacije poslovanja i sva korisna rješenja implementiramo u svoju praksu kako bi se ubrzala naša digitalna transformacija.

Affidea, danas najavljuje lansiranje novog rješenja HRIS – Oracle Fusion Cloud za upravljanje ljudskim kapitalom (HCM).

 

Što nam korisnog donosi Platforma Oracle Cloud HCM?

Implementacija HRIS-a važan je dio šire digitalne strategije tvrtke:

 • nadogradnje
 • pojednostavljenja postojećih sustava standardiziranim i automatiziranim procesima.

Sve to će bitno olakšati rad našim zaposlenicima jer omogućava:

 • bolje analitičke sposobnosti
 • uvid u performanse
 • smanjenje ručnih zadataka HR-a i utjecaja na angažman tima.

Digitalizacija je u središtu Affideinog poslovanja.

 

Kome je namijenjena Platforma Oracle Cloud HCM?

Platforma Oracle Cloud HCM pružit će Affidei sve podatke na jednom mjestu i tako predstavljati jedan izvor svih informacija koje se odnose na:

 • zaposlenike
 • izvođače
 • povezane stručnjake.

To svakako doprinosi stvaranju kliničke stručnosti, uskoj specijalizaciji u cijeloj grupi, kvaliteti provedbe kliničkih usluga te širenju teleradioloških i telezdravstvenih usluga tvrtke u različitim zemljama.

 

Prednosti sustava

Ostale prednosti sustava Oracle implementiranog u cijeloj Affidei uključuju:

 • bolje upravljanje kontinuiranim kliničkim edukacijama
 • pristup pravoj stručnoj publici sa specijaliziranom kliničkom izobrazbom prilagođenom njihovim potrebama
 • razmjenou znanja unutar vršnjačkih skupina koja potiče prijenos najboljih praksi unutar internih medicinskih stručnih mreža.

Sustav implementiran i u poliklinike Affidea Hrvatska

Pružajući bolje analitičke sposobnosti te mogućnosti izvješćivanja timovima za ljudske resurse u 15 zemalja, ovo novo digitalno rješenje nudi povećanu učinkovitost poslovanja HR-a i upravljanja podacima o osoblju, u okruženju koje je usklađeno s GDPR-om, čime će određena razina automatizacije trenutnih procesa postati osnova za daljnja automatizacija.

Justyna Tyborowska, viša potpredsjednica i glavna direktorica ljudskih resursa za Affidea Group izjavila je: „Digitalna transformacija i kontinuirano poboljšanje medicinskih i operativnih procesa ključni su elementi Affideine strategije rasta, s ciljem pružanja standardiziranih vrhunskih isplativih medicinskih usluga i izvanrednih pacijenata i iskustva liječnika koji upućuju.

Svoju digitalizaciju u cijeloj Grupi jačamo kulturom inovacija uvođenjem tehnološki pametnih praksi koje poboljšavaju naš način rada i omogućuju fokusiranje na aktivnosti dodavanja vrijednosti koje se odnose na poslovanje.

Implementacija globalnog rješenja za ljudske resurse konkretan je rezultat naše digitalne strategije, prakse upravljanja temeljene na podacima i gradi jake temelje za daljnju automatizaciju i integraciju sa sustavima drugih tvrtki što će Affideu pozicionirati kao vodećeg pružatelja digitalne zdravstvene skrbi.”

 

Platforma Oracle Cloud HCM Cloud uvedena je u sve države u kojima se nalaze Affidea poliklinike i to je prvi korak implementacije Affidea ERP-a u cijeloj grupi. Implementaciju je izvršio Oracle Consulting koji je vodio Affideu kroz projekt od zemlje do zemlje. Koncept korak po korak olakšao je Affidei prilagođavanje rješenju i uspostavljanje stvarnog vlasništva nad novim globalnim HRIS sustavom u oblaku.

 

Tvrtke se sada suočavaju s većim očekivanjima zaposlenika nego ikada prije. Današnji radnici traže trenutni pristup, visoko personalizirani sadržaj i sustave jednostavne za korištenje. Ovi zahtjevi potiču HR stručnjake da preispitaju način na koji pristupaju cjelokupnom iskustvu na radnom mjestu. Oracleovo cjelovito rješenje koje povezuje svaki proces ljudskih resursa od zapošljavanja do odlaska u mirovinu pomaže Affidei da ostane na čelu zdravstvene industrije i postigne dugoročan uspjeh,” kaže Andrés Garcia-Arroyo, potpredsjednik za aplikacije CEE, Rusije, Izraela, sjeveroistočne i zapadne Afrike, Levanta i Turske u Oracleu

 

Potpuna digitalizacija poslovanja – Affidea Hrvatska

I Affidea Hrvatska je tako dobila pristup Platformi Oracle Cloud HCM Cloud te potpuno digitalizirala poslovanje. Imati na jednom izvorištu sve neophodne informacije koje pružaju mogućnost povezivanja stručnjaka, pomaže i našim stručnjacima da pruže još višu kvalitetu svoje usluge, od čega najveću korist ima krajnji korisnik – pacijent čije zdravlje, a naraočite liječenje često ovisi prije svega o dobroj dijagnozi i pravilno pogođenom liječenju.

1

10. veljače 2022.

Napredna digitalizacija kao imperativ boljeg i bržeg poslovanja u Affidei

Platforma Oracle Cloud HCM – HRIS – Oracle Fusion Cloud za upravljanje ljudskim kapitalom (HCM) Affidea lansira novo HR rješenje za povećanje operativne učinkovitosti te poboljšanje radnog iskustva svojih zaposlenika. Redovito pratimo zbivanja u svijetu digitalizacije poslovanja i sva korisna rješenja implementiramo u svoju praksu kako bi se ubrzala naša digitalna transformacija. Affidea, danas najavljuje […]