O nama

Affidea

Affidea je vodeći paneuropski pružatelj medicinskih usluga naprednog dijagnostičkog snimanja, ambulantne i onkološke skrbi s jedinstvenom mrežom s više od 320 centara u 15 država. Sa sjedištem u Amsterdamu, dio je velike grupacije u dioničkom vlasništvu koja ima dugogodišnje iskustvo i istaknutu povijest u području zdravstvene skrbi. Vodeći medicinski stručnjaci upravljaju uslugama skrbi i svojim pacijentima osiguravaju primjerenu i personaliziranu skrb.

Affidea u Europi

0 Affidea centar / / Centri
0 Broj zaposlenih
0 Zemlje
0 Broj pretraga godišnje
0 Oprema
0 Broj pretraga godišnje / Broj pacijenata godišnje

Affidea Hrvatska

Affidea djeluje u Hrvatskoj od 2008. godine, pri tome osiguravajući široki raspon usluga po najvišim medicinskim, europskim i svjetskim standardima. Svoje usluge omogućujemo u najvećim gradovima u zemlji djelujući s pet centara:

 

Affidea Čavka – Poliklinika u Zagrebu

Affidea Sveti Rok – Poliklinika u Zagrebu

Affidea Eljuga – Poliklinika u Zagrebu

Affidea Kalajžić – Poliklinika u Splitu

Affidea Vita – Poliklinika u Šibeniku

 

Affidea centri u Hrvatskoj postali su nezaobilazna odrednica kako privatnih pacijenata tako i pacijenata javnog zdravstvenog osiguranja (HZZO) upravo zahvaljujući kompetenciji tima vrhunskih stručnjaka, dugogodišnjem medicinskom iskustvu i velikim ulaganjima. Snažna reputacija i stručnost naših djelatnika naša su najveća vrijednost i ulog u budućnost. Affidea Hrvatska zapošljava i surađuje s visoko kvalificiranim medicinskim i administrativnim osobljem, kako bi predanost prema osobnoj usluzi i općoj dobrobiti naših pacijenata zadržali na najvišoj mogućnoj razini.

4 Affidea centar / / Centri
99 Broj zaposlenih
29 Doktori
100000 Broj pretraga godišnje

Nagrade i priznanja

Affidea je međunarodno priznata po neusporedivoj predanosti za sigurnost pacijenata te po kliničkoj izvrsnosti. Naši centar Affdea Čavka nalazi se na Eurosafe Imaging Stars of Stars. Affidea centri djeluju u skladu s ISO 9001 standardima kontrole kvalitete, osiguravajući stroge kriterije kvalitete u pogledu zdravstvene zaštite i upravljanja ustanovama.

Akreditirani od uglednih međunarodnih organizacija

  • eurosafe
  • ISO 9001

Naš program izvrsnosti primio je privilegirano priznanje na EuroSafe Imaging Wall of Stars (inicijativi Europskog društva za radiologiju za promicanje kvalitete i sigurnosti u medicinskim slikama), te smo akreditirani od strane uglednih međunarodnih organizacija.

 

Eurosafe
imaging star

Kvaliteta

Affidea teži izvrsnosti i to je temelj naše korporativne kulture i prožima sve naše aktivnosti. Izravno prihvaćamo odgovornost da osiguramo našim pacijentima postizanje što bolje kvalitete života, a veliku pozornost posvećujemo upravo postavljanju i održavanju najviših standarda.

Kvaliteta

Digitalne tehnologije uskoro će revolucionirati zdravstvenu skrb, a Affidea će postati vodeći pružatelj digitalnih usluga u zdravstvenoj skrbi, s najopsežnijom mrežom zdravstvenih centara koji će se oslanjati na umjetnu inteligenciju (AI).

Sigurnost pacijenata i klinička izvrsnost na prvom su nam mjestu, stoga smo posvećeni osiguravanju najviše razine kvalitete kao i kontinuiranom osiguravanju visoke razine usklađenosti s propisima u našim sustavima unutarnje kontrole. Naši centri posluju u skladu s normama upravljanja kvalitetom ISO 9001, što osigurava najstrože kriterije kvalitete u smislu zdravstvene skrbi i upravljanja objektima.

Politika je tvrtke primjenjivati te standarde u svim svojim objektima.

Etička i pravna usklađenost

U tvrtki Affidea ostajemo vjerni najvišim etičkim standardima u svemu što radimo. Time pokazujemo da nam je stalo do naših pacijenata, kolega, partnera i svih ostalih pojedinaca te društva.

Težimo transparentnoj komunikaciji, poštenom i odgovornom djelovanju te razvijanju sigurnog i raznolikog radnog okruženja. Naš kodeks predstavlja naše jamstvo da ćemo uvijek postupati na najbolji mogući način i smatramo da je to ključan dio našeg kontinuiranog uspjeha.

Držimo se najviših standarda kada se radi o sigurnosti pacijenata i načina na koji pružamo pacijenti zaslužuju znati što činimo kako bismo poboljšali njihove živote.

Naša je misija omogućiti našim pacijentima najnaprednije i najpreciznije dijagnostičke pretrage i liječenje visoke kvalitete, uz entuzijazam pružatelja skrbi te izvrsno iskustvo za pacijenata, pritom stvarajući nove mogućnosti za naše zaposlenike te održivu vrijednost za dioničare.

Affidea će postati vodeći pružatelj digitalnih usluga u zdravstvenoj skrbi, s najopsežnijom mrežom zdravstvenih centara koji će se oslanjati na umjetnu inteligenciju (AI).

  • Program Affinity temelji se na načelu prema kojemu su osjećaji, zabrinutosti i ostale emocije naših pacijenata, kolega i svih sudionika u sustavu zdravstvene skrbi, na prvom mjestu. Našim uslugama pomažemo liječnicima pružiti izvrsnu skrb za njihove pacijente te tako doprinosimo spašavanju života. Na tom putu vođeni smo neumornom posvećenošću i želji za razumijevanjem potreba ljudi te traženju načina kako na njih odgovoriti.

 

  • Povjerenje i pouzdanje u svemu što radimo – Vodimo se izgradnjom izvrsnih timova i stavljanjem potreba drugih na prvo mjesto, a to rezultira visokokvalitetnom skrbi, integritetom i vrhunskim standardima sigurnosti pacijenata. Djelujemo u kulturi povjerenja, integriteta i međusobnog poštovanja, te učvršćujemo povjerenje koje u nas ulažu pacijenti i liječnici.

 

  • Ideje i inovacije – osoblje tvrtke Affidea svoju motivaciju pronalazi u stalnom napretku na temelju novih ideja i inovacija kroz koje uvijek tražimo načine kako još i više biti na usluzi svojim klijentima i kolegama. Neprestano radimo na otkrivanju novih tehnologija i digitalnih rješenja kako bismo o istima uvijek učili i pojednostavljivali ih u svrhu pružanja najbolje moguće zdravstvene skrbi.

Naš kodeks ponašanja

U tvrtki Affidea vjerujemo da ne postoji ništa važnije od zdravlja. U svemu što radimo, težimo ponuditi pristup zdravstvenoj skrbi koju odlikuje empatija pružatelja i koja je izgrađena na profesionalnom povjerenju s inovacijom kao njezinim glavnim pokretačem.

 

Vjerujemo da svijetu treba brži, bolji i povoljniji pristup visokokvalitetnoj skrbi. Uz fokus na stalno unaprjeđivanje, Affidea omogućuje kliničku izvrsnost. Koristimo inovativnu medicinsku i digitalnu tehnologiju, nudeći pritom izvanredno iskustvo svojim pacijentima.

Posvećeni smo zdravlju

No, jednako tako smo posvećeni i ljudima

Jer ništa nije važnije od zdravlja