Preventivni paketi u Affidei!

Pripremili smo Vam cjelovite pakete naših najtraženijih dijagnostičkih i medicinskih usluga u trima poliklinikama:

  1. Affidea Vita u Šibeniku
  2. Affidea Sveti Rok u Zagrebu
  3. Affidea Čavka

Svi su preventivni paketi po povlaštenim cijenama.

Za dolazak i zakazivanje sistematskog pregleda nije Vam potrebna liječnička uputnica ni u jednom Affidea centru.

 

 

7 Rezultati pretraživanja

Affidea - post covid paket

Coronavirus COVID-19 medical test vaccine research and development concept

Post covid 19 paket

COVID-19 je bolest koja ostavlja razne posljedice. Na temelju nalaza, Vaš liječnik preporučit će optimalnu terapiju. Pripremili smo Vam paket u kojem su sadržane sve laboratorijske pretrage, pregled internista, EKG te RTG pluća po promotivnoj cijeni. Kod nas se zdravlje najviše cijeni jer ništa nije važnije od zdravlja, naročito u vremenu u kojem živimo.

Preventivni sistematski pregled

preventivni paketi po povlaštenim cijenama u poliklinikama Affidea Vita, Affidea Čavka i affidea Sveti Rok

Preventivni sistematski pregled

Osim navedenoga u mogućnosti smo odraditi i dodatne pretrage i preglede i kreirati sistematski pregled ovisno o želji i potrebi svakog pojedinog korisnika kao i kolektivne sistematske preglede te posebne zdravstvene pakete koji se dogovaraju s Odjelom prodaje.

Affidea za muškarce

muškarci

Paket za mlade

Naš paket namijenjen muškarcima između 18 i 39 godina, pruža informacije na temelju na najvažnijim pregledima za ovu dobnu skupinu. Pomaže u otkrivanju osnovnih malformacija, upala mokraćnog sustava i muških spolnih organa, a također pomaže u isključivanju prisutnosti teških bolesti.

Affidea za muškarce

sistematski pregledi

Paket za srednju dob

Naš standardni paket pruža pregled općeg zdravstvenog stanja, uključujući procjenu najvažnijih čimbenika rizika za ovu dobnu skupinu. Laboratorijski pregled uključuje punu krvnu sliku. Paket također uključuje urološki i ultrazvučni pregled.

Affidea za muškarce

preventivni paketi po povlaštenim cijenama u poliklinikama Affidea Vita, Affidea Čavka i affidea Sveti Rok

Sistematski pregled za muškarce

Naši sistematski pregledi za muškarce pružaju pregled općeg zdravstvenog stanja, uključujući procjenu najvažnijih čimbenika rizika za ovu dobnu skupinu. Laboratorijski pregled uključuje punu krvnu sliku, sa PSA markerom. Paket također uključuje ultrazvučne preglede i kompletnu obradu kod interniste sa zaključnim mišljenjem.

Affidea za žene

žensko zdravlje

Pregled dojki za žene iznad 40 godina

U cilju cjelovitog očuvanja zdravlja, žene pored općeg sistematskog pregleda moraju obavljati i redovite ultrazvučne preglede dojki. Za žene sa navršenih 40 godina preporuka je učiniti mamografiju.

Affidea za žene

sistematski pregled za žene

Sistematski pregled za žene

Pravo na zdravlje i ulaganje u zdravlje predstavlja bitnu odrednicu kvalitete osobnog i profesionalnog života. Sistematski pregledi omogućavaju cjelovit uvid u stanje našeg organizma, a služe u svrhu prevencije te pravovremenog otkrivanja zdravstvenih tegoba kao i bolesti. Naši sistematski pregledi za žene pružaju pregled općeg zdravstvenog stanja, uključujući procjenu najvažnijih čimbenika rizika za svaku dobnu […]