Cjeloviti paketi u ponudi su po povlaštenim cijenama i izvode se bez potrebe za uputnicom liječnika. Za više informacija o svim upitima ali i za zakazivanje termina, obratite se centru telefonom ili e-poštom.

5 Rezultati pretraživanja

Affidea za muškarce

muškarci

Paket za mlade

Naš paket namijenjen muškarcima između 18 i 39 godina, pruža informacije na temelju na najvažnijim pregledima za ovu dobnu skupinu. Pomaže u otkrivanju osnovnih malformacija, upala mokraćnog sustava i muških spolnih organa, a također pomaže u isključivanju prisutnosti teških bolesti.

Affidea za muškarce

sistematski pregledi

Paket za srednju dob

Naš standardni paket pruža pregled općeg zdravstvenog stanja, uključujući procjenu najvažnijih čimbenika rizika za ovu dobnu skupinu. Laboratorijski pregled uključuje punu krvnu sliku. Paket također uključuje urološki i ultrazvučni pregled.

Affidea za muškarce

paketi

Sistematski pregled za muškarce

Naši sistematski pregledi za muškarce pružaju pregled općeg zdravstvenog stanja, uključujući procjenu najvažnijih čimbenika rizika za ovu dobnu skupinu. Laboratorijski pregled uključuje punu krvnu sliku, sa PSA markerom. Paket također uključuje ultrazvučne preglede i kompletnu obradu kod interniste sa zaključnim mišljenjem.

Affidea za žene

žensko zdravlje

Pregled dojki za žene iznad 40 godina

U cilju cjelovitog očuvanja zdravlja, žene pored općeg sistematskog pregleda moraju obavljati i redovite ultrazvučne preglede dojki. Za žene sa navršenih 40 godina preporuka je učiniti mamografiju.

Affidea za žene

sistematski pregled za žene

Sistematski pregled za žene

Pravo na zdravlje i ulaganje u zdravlje predstavlja bitnu odrednicu kvalitete osobnog i profesionalnog života. Sistematski pregledi omogućavaju cjelovit uvid u stanje našeg organizma, a služe u svrhu prevencije te pravovremenog otkrivanja zdravstvenih tegoba kao i bolesti. Naši sistematski pregledi za žene pružaju pregled općeg zdravstvenog stanja, uključujući procjenu najvažnijih čimbenika rizika za svaku dobnu […]