Dijagnostika

Affidea ima 1374 uređaja za dijagnostiku i onkološku skrb u 280 centara u 15 zemalja.

Vjerujemo da kvalitetnu zdravstvenu zaštitu definiraju pravi ljudi koji rade po najvišim standardima, koristeći najsuvremeniju tehnologiju. Konstantno ulažemo u najbolju tehnologiju kako bismo osigurali točnu i brzu dijagnozu.

Naše usluge dijagnostičkog snimanja uključuju:

 

Magnetska rezonanca srca - MR srca - Affidea Hrvatska

Dijagnostika

Magnetska rezonanca srca

Srce je središnji organ krvožilnog sustava smješten u prednjem dijelu sredoprsja, iza prsne kosti i između dvaju plućnih krila. Čunjastog je oblika. Zahvaljujući kontrakcijama srčanog mišića našim tijelom kola krv. Jedna od dijagnostičkih metoda koja nam pomaže da provjerimo rad srca i dijagnosticiramo srčane bolesti jest magnetska rezonancija srca. Nazovite + 385 1 2394 400 […]

3T Magnetna rezonancija - Vrhunac MRI dijagnostike u Hrvatskoj - Affidea

Dijagnostika

3T magnetna rezonanca

3T magnetna rezonancija stigla je u Hrvatsku zahvaljujući uređaju Siemens Magnetom Vida – 3T uređaj za magnetsku rezonanciju. Novitet na dijagnostičkom tržištu možete isprobati na pregledu u našoj zagrebačkoj Poliklinici Sveti Rok, dijagnostičkoj ustanovi u Hrvatskoj koja nudi 3T magnetnu rezonanciju. Affidea Hrvatska je i ovom investicijom potvrdila status jedne od vodećih grupacija za medicinsku […]

magnetska rezonanca artrografija

Dijagnostika

Magnetska rezonanca artrografija

Magnetska rezonanca artrografija minimalno je invazivna radiološka metoda slojevitog slikovnog prikaza željenog zgloba. Za nju je neophodna indikacija specijalista s ciljanim kliničkim upitom: • ortopeda • traumatologa • fizijatra. Magnetska rezonanca = MRI (eng. MRI magnetic resonance imaging) Uvriježeni su još naziv magnetna rezonancija i skraćenica MR. Razlika između standardnog MR snimanja i MR artrografije […]

magnetska rezonanca

Dijagnostika

Magnetska rezonanca MR

magnetska rezonancija MRI pregled – poliklinika Affidea vrši MRI pretrage svih vrsta. Pročitajte kako se pripremiti za MRI snimanje i što se događa tokom pregleda.

MSCT pretraga - višeslojna kompjutorizirana tomografija - Affidea

Dijagnostika

Višeslojna kompjutorizirana tomografija MSCT

MSCT CT kompjuterizirana tomografija – Poliklinika Affidea vrši MSCT pretrage svih vrsta. Pročitajte kako se pripremiti za MSCT snimanje i što se događa tokom pregleda.

RTG rendgen

Dijagnostika

Rendgen RTG

Rendgen RTG pretrage – Poliklinika Affidea vrši RTG pretrage svih vrsta. Pročitajte kako se pripremiti za RTG snimanje i što se događa tokom rendgenskog pregleda.

mamografija - Affidea

Dijagnostika

Mamografija

mamografija pregled pretraga – Poliklinike Affidea vrši mamografiju u Zagrebu. Splitu i Šibeniku. Pročitajte kako se pripremiti za mamografiju i što se događa tokom mamografskog pregleda.

ultrazvuk UZV u medicinskoj dijagnostici

Dijagnostika

Ultrazvuk UZV

Ultrazvuk UZV pretrage – Poliklinika Affidea vrši UZV pretrage svih vrsta. Pročitajte kako se pripremiti za UZV snimanje i što se događa tijekom ultrazvučnog pregleda.

Pedijatrijska radiologija - radiologija za djecu

Dijagnostika

Pedijatrijska radiologija – Radiologija za djecu

Radiologija za djecu ili pedijatrijska radiologija zasebna je grana radiologije posvećena snimanju djece. Prema UN-ovoj Konvenciji o pravima djeteta, svaka osoba mlađa od 18 godina smatra se djetetom. Affidea Hrvatska ima u fokusu i ovu posebno osjetljivu skupinu pacijenata. Zašto su djeca osjetljiva skupina pacijenata za radiološke pretrage? S obzirom na svoja anatomska, patofiziološka te […]