Uvijeti korištenja

Uvjeti korištenja web stranice Affidea Hrvatska www.affidea.hr

Svako korištenje internetske stranice www.affidea.hr (u daljnjem tekstu Portal) podložno je niže navedenim uvjetima te njenim korištenjem ili preuzimanjem datoteka objavljenih na njoj pristajete na i suglasni ste sa svim uvjetima koji se navode u nastavku, bilo da ste registrirani korisnik ili neregistrirani posjetitelj.

U slučaju neslaganja s uvjetima, ne koristite internetske stranice Portala www.affidea.hr, odnosno ne preuzimajte datoteke s njih.

Zadržavamo pravo izmjene, prilagodbe, dodavanja ili oduzimanja dijelova ili cjeline ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave. Uvjete korištenja trebali biste periodički provjeravati jer korištenjem Portala nakon uvedenih promjena u Uvjete korištenja na njih pristajete bez obzira na to jeste li ih pročitali ili ne.

Ovi Uvjeti korištenja mogu biti dopunjeni dodatnim uvjetima koji se odnose na određeni sadržaj ili aktivnosti. Slažete se i razumijete da su takvi dodatni uvjeti ovime uklopljeni u opće Uvjete korištenja.

Odgovorni ste napraviti sve potrebne radnje kako biste imali pristup ovom Portalu. Također, odgovorni ste osigurati da sve osobe koje Portalu pristupaju s Vaše internetske veze budu upoznate s ovim Uvjetima korištenja te da se s njima slažu.

Vlasnik Portala će uložit razuman napor kako bi se na njegovoj internetskoj stranici objavljivali točni i aktualni podaci. Vlasnik Portala ni u kakvim okolnostima ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao korištenjem informacija objavljenih na ovim internetskim stranicama. Informacije na ovim stranicama mogu sadržavati tehničke netočnosti i tipografske pogreške. Mogu se promijeniti ili objaviti bez prethodne najave. Vlasnik Portala ne jamči da će ova web lokacija uvijek biti dostupna i raspoloživa, te da neće sadržavati pogreške ili viruse. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web lokacije na svoju vlastitu odgovornost.

Pristup registriranih korisnika

Pristup registriranih korisnika pojedinim dijelovima Portala ili, povremeno, cijelom Portalu, može biti ograničen. Registrirani korisnik će na relevantnim stranicama biti zatražen da pristane na Uvjete korištenja koji su primjenjivi u tom slučaju.

Prihvatljivo korištenje Portala

Nemoguće je pružiti popis svih radnji koje predstavljaju prihvatljivo i neprihvatljivo korištenje Portala. Generalno, neće biti tolerirano korištenje koje šteti reputaciji, dostupnosti i integritetu Portala te koje može dovesti do kršenja zakonskih propisa Republike Hrvatske. Molimo Vas da Portal koristite u skladu s pravilima i da pri tome ne kršite zakone i prava drugih strana. Također Vas molimo da se pridržavate svih relevantnih pravila koje utvrđuju treće strane do kojih ste mogli doći putem našeg Portala.

Zadržavamo pravo uskraćivanja pristupa Portalu u cjelini ili njegovim dijelovima svim korisnicima koji ga zloupotrebljavaju, a koji će biti prijavljeni nadležnoj službi i našim pravnim savjetnicima. Zadržavamo pravo objavljivanja svih dokaza koje možda posjedujemo u slučaju kada su oni povezani s izravnom ili neizravnom zloupotrebom Portala.

Ako bilo koji sadržaj na ovom Portalu nije u skladu sa zakonima i pravosuđem zemlje iz koje mu pristupate, tada Vas molimo da ga ne koristite jer nije namijenjen Vama. Poštivanje zakona zemlje u kojoj se nalazite Vaša je odgovornost.

Intelektualno vlasništvo

Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava.

Stoga je zabranjeno javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez prethodnog te izričitog pismenog dopuštenja vlasnika portala i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak. Sadržaj koji koristite namijenjen je isključivo osobnoj uporabi.

Sve fotografije, slike, video, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovom Portalu isključivo su vlasništvo Affidea Diagnostic B.V. grupe. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na Internet stranicama pripada grupi Affidea Diagnostic B.V. Sva prava su pridržana. Dopuštenje se daje subjektima radi korištenja tih materijala isključivo u promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Drugačija upotreba materijala s ovog Portala nije dopuštena. Također, nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ovih Internet stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Korištenjem materijala s Internet stranica, medijski korisnici obvezuju se u potpunosti pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja, uvjeta i zahtjeva.

Korištenje Portala

Prihvaćate i slažete se da Portal nećete koristiti niti dopustiti da bude korišten za:

stjecanje nedopuštenog pristupa Portalu, serveru na kojem je Portal smješten, računalu ili bazi podataka s ovog Portala;

ugrožavanje ili onemogućavanje urednog rada, kvalitete ili integriteta ovog Portala kao i bilo koje telekomunikacijske mreže;

prikupljanje informacija o drugim korisnicima, uključujući e mail adrese, bez njihovog pristanka; za bilo koju komercijalnu svrhu uključujući bilo koji oblik izravnog marketinga, anketiranje, natjecanja ili piramidalne sheme; za bilo koju radnju koja može dovesti do sudjelovanja ili slanja lančanih pisama, junk e mailova, spama, dupliciranih ili neželjenih poruka, oglašavanja ili promotivnog materijala;

za distribuciju, preuzimanje, slanje ili odašiljanje bilo kojeg materijala koji sadrži viruse, trojanske konje, crve ili bilo koji drugi štetan program;

za napad na Portal putem uskraćivanja njegove dostupnosti;

za korištenje koje je u suprotnosti s Uvjetima korištenja koje propisuje Vaš pružatelj usluge Interneta.

Poveznice

Na Portalu su sadržane poveznice s Internet stranicama trećih strana. Ove poveznice pružene su isključivo kao olakšanje za korisnike koji bi ih mogli tražiti, a nikako kao podrška sadržaju koji se na tim Internet stranicama nalazi. Nismo odgovorni za sadržaj na Internet stranicama trećih strana. Ako odlučite slijediti poveznice na Internet stranice trećih strana, činite to na vlastitu odgovornost i u skladu s pravilima i uvjetima korištenja koji vrijede za te stranice.

Privatnost

Posvećeni smo zaštiti Vaše privatnosti i sigurnosti. Svi osobni podaci koje o Vama sakupimo biti će obrađeni u skladu s našom Politikom o privatnosti, koji su u ove Uvjete korištenja uklopljeni ovom referencom.

Pristupanjem ovom Portalu korisnik prihvaća da informacije koje prolaze Internetom ne moraju nužno biti zaštićene od trećih strana. Kao posljedica ovoga, vlasnik Portala ne može garantirati privatnost

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja. Vlasnik Portala svjestan je važnosti privatnosti i povjerljivosti. Sukladno tome, pobrinut ćemo se za sigurnost i integritet svih detalja osobne prirode, potpuno poštujući odgovarajuće zakone.